کاربردهای سنگ گرانیت

 گروه تولیدی و صنعتی ایران زمین تولید انواع محصولات ساختمانی با بروزترین تجهیزات و پرسنل مجرب در محیطی وسیع آماده ارائه محصول به شما می باشد .
فروش انواع پودر آجر،  آجر سفال – آجر سقف – سنگهای مصنوعی و دیوار پوش و کفپوش را از ما بطور مستقیم تهیه نمایید .

تلفن:  4-01134772502       فکس:  01134772285      موبایل : 09117118500    ایمیل: info@izgco.org

کاربردهای سنگ گرانیت

کاربردهای سنگ گرانیت

کاربرد سنگ گرانیت چیست؟

یکی از گونه های سنگ آذرین درونی سنگ گرانیت بوده که به سنگ خارا نیز مشهور می باشد. این نوع سنگ دارای بافتی با دانه های متوسط تا درشت بوده و با وجود این که کانی های موجود در آن متفاوت است مشاهده می‌ شود به رنگ ‌های گوناگونی از صورتی تا خاکستری پررنگ و حتی سیاه یافت می شود.

لازم است بدانید گرانیت جزو سنگین ترین سنگها به شمار می رود که دارای استحکام و مقاومت زیادی می باشد. با این وجود لازم است بدانید این متریال نه تنها می‌ تواند در مقاوم سازی ساختمان نقش مهمی ایفا کند بلکه جهت زینت بخشیدن به بناهای مختلف نیز کاربرد دارد

مهم ترین کاربرد سنگ گرانیت

مهمترین و رایج ترین کاربردهای این نوع سنگ در کف میتوان به پله ها، سنگ فرش پیاده رو، کف پوش پارکینگ و راهرو ها (عموما به صورت سنگ کوبیک) و در دیوار به دیوار پوش راهروها و پلکان، محوطه سازی، سینک روشویی، پیشخوان آشپزخانه و غیره اشاره کرد.

از طرفی در بسیاری از مواردی که این سنگ ها بخواهد نمای تزئینی داشته باشد همچون استخر و سونا می توان از آن استفاده کرد. البته در این مورد بایستی بسیار حساسیت به خرج داد چون یکی از مواد تشکیل دهنده سنگ گرانیت آهن است و آهن با قرار گرفتن در معرض آب زنگ میزند و شکل ظاهری سنگ را از زیبایی خارج میکند.

اما نکته بسیار حائز اهمیت اینجاست که در دهه ۸۰ استفاده از سنگ گرانیت به عنوان سنگ نما بسیار رواج پیدا کرد. اما این روند به دلیل معایب سنگ گرانیت برای نما ادامه پیدا نکرد و جای خود را به دیگر سنگها مانند تراورتن داد.

آیا گرانیت برای نمای ساختمان مناسب است؟

به چند دلیل استفاده از گرانیت به عنوان سنگ نمای ساختمان مناسب نیست:

  1. گرانیت بسیار سنگین است و وزن ساختمان را به خودی خود بسیار افزایش میدهد.
  2. برخی از سورت های گرانیت دارای آهن فراوانی هستند که طی مرور زمان باعث پدیدار شدن زنگ زدگی روی سطح سنگ میشوند.
  3. میزان چسبندگی سنگ گرانیت بسیار پایین است و همین امر به کرات سبب جدا شدن سنگ و سقوط از نما به پایین شده است. تا آنجا که برای چسباندن نماهای ساختمانهای فعلی توصیه شده است که با پیچ و مهره برای نگاه داشتن سنگ عمل نمایند.

Call Now Button