کاربرد سیمان

تلفن:  4-01134772502       فکس:  01134772285      موبایل : 09117118500    ایمیل: [email protected]

کاربرد سیمان

کاربرد سیمان

کاربرد سیمان

اغلب کاربرد سیمان در تهیه ملات سیمانی برای مصارف مشابه است. به طور کلی می‌توان گفت در صنعت ساخت و ساز، از سیمان به عنوان چسب برای چسباندن مصالح به یکدیگر استفاده می‌کنند، هرچند در مواردی نیز از سیمان برای نما کاری یا ساخت المان های شهری نیز استفاده می‌شود.

مهم‌ترین کاربرد سیمان در ساخت وساز چیست ؟

همان گونه گفته شد، کاربرد سیمان بسیار گسترده است به نحوی که می‌توان سیمان را یکی از پرمصرف‌ترین مصالح ساختمانی دانست. ازجمله کاربردهای مهم سیمان می‌توان به تهیه بتن اشاره کرد. در ساخت انواع بتن از سیمان به عنوان پایه اصلی استفاده می‌شود. از  جمله موارد استفاده سیمان می‌توان به موارد زیر نیز اشاره نمود.

  • ساخت پل
  • ساخت سد
  • ساخت انواع سازه‌های بتنی و سیمانی
  • المان‌های شهری مانند مبلمان سیمانی
  • نماکاری ساختمان
  • ساخت کانال‌های هادی آب و فاضلاب

مواردی که در بالا ذکر شده، کاربرد سیمان دراغلب موارد است، هرچند سیمان در مواردی همچون، ساخت انواع آب نمای خانگی با سیمان، ساخت حوض با سیمان، ساخت انواع گلدان با سیمان و….. نیزکاربرد دارد

آجر ضد زلزله چگونه ایمنی ساختمان را تضمین می کند؟

در ساخت آجر ضد زلزله، ۳۰ درصد خاک رس و مواد افزودنی چون خاک اره، روان کننده‌ها، پلی استایلن‌‎ها و دیگر مواد افزودنی بومی به کار برده شده است.

همچنین شیارها و حفره‌هایی با دستگاه‌های مخصوص در پشت و روی آن‌ها ایجاد شده که در زمان عملیات چفت و بست و چیدمان آجرها روی هم، این شیارها کاملا بر هم منطبق و حفره‌ها توسط آرماتور به زمین متصل می‌شوند.

در واقع آجرهای ضد زلزله بدون نیاز به ملاتی چون سیمان و ماسه به‌صورت افقی و عمودی چیده می‌شوند.

مزایای آجرهای ضد زلزله

همان‌طور که در ابتدا ذکر شد، در اتصال این آجرها ملات به شکل نازک کاری استفاده شده و حتی می‌توان از چسب دوغاب به جای سیمان و شن و ماسه استفاده کرد. در واقع این موضوع باعث حذف داربست و بیشتر شدن سرعت ساخت و ساز با آجر ضد زلزله شده است.

از دیگر مزایای آجرهای ضد زلزله ایرانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سبک و کم حجم بودن؛
  • ۹۸ درصد عایق حرارتی؛
  • ۶۷ درصد عایق صوتی؛
  • افزایش طول عمر ساختمان؛
  • قیمت آجر ضد زلزله با توجه به کارکردها و مزایای آن، به صرفه می باشد.

لازم به ذکر است، اگر نمای سازه آجری خود را به شیوه خشک به اجرا درآورید، از مزایای مهم آن سبک شدن سازه و کاهش نخاله‌های ساختمانی در زمان زلزله و حوادث طبیعی می‌باشد.

تست آجر ضد زلزله و مقایسه با آجر سفال معمولی

مخترعان این آجرها برای انجام تست بر روی آن‌ها، سازه‌ای از آجرهای ضد زلزله با ارتفاعی بیش از ۲ متر ساختند و با دادن لرزه ای با فشار و شدت بسیار زیاد، مشاهده کردند هیچ آجری از جای خود تکان نخورده است.

آجرها و سفال‌های معمولی، به‌دلیل نداشتن شیار بر روی سطح خود و استفاده از سیمان، مقاومت زیادی در برابر ارتعاشات ندارند و با لرزه‌هایی با قدرت تقریبا ۴ ریشتر به بالا، تخریب می‌شوند. در حالی که آجر ضد زلزله در برابر زلزله های ۵٫۸ ریشتر هم مقاومت دارد.

با ما تماس بگیرید